Furmint Horse

Ételkritika a házifeladat

2017. november 02. - Simon Veronika

A sütis Mónikától (maimoniblog.hu) szoktunk rendelni. A cukrász hölgynél glutén, laktóz és cukormentes változatokban is bőven van választék. Ha rendelünk, elmondjuk, mire van igényünk és egyedi tortát szab ránk. Most egy gluténmentes, friss könnyű habos, viszont kevésbé cukros változat volt a kérésünk tárgya. Meg is kaptuk a friss gyümölcsökkel tarkított zabkekszes vaníliatortát. Születésnapi meglepetés volt az egyik nagyon jó ismerősünk számára. Mit ad Isten, mi is megkóstolhattuk. Pont kapóra jött az ételkritikai házi feladatomnál.

megnevezés

pontszám

glutén mentes

5

édességi szint betartása

4

alapanyagok frissessége

5

külső megjelenés

4

krém állaga

5

ízek komplexitása

5

gyümölcsök változatossága

5

tartósító és színezék mentes

5

pontosság

5

 

4,77

 

 

Összességében kiváló tortát kaptunk. Egy kicsit még visszafoghatták volna a cukrot, és a dekoráción sem ártana még egy kicsit csiszolni. Ettől függetlenül teljesen meg volt mindenki elégedve és nagyon finomat ettünk. Legközelebb is tőle fogunk rendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furminthorse.blog.hu/api/trackback/id/tr8113146102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása